Get Adobe Flash player
Contactinfo andre

André van Spijkeren +31(0)6-20439405

E info@mthkoeriers.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
W www.mthkoeriers.nl

KVK Harderwijk 08148712

Contactinfo ellen

 

Ellen van Spijkeren +31(0)6-53765556

E info@mthkoeriers.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  W www.mthkoeriers.nl

KVK Harderwijk 08148712

Contactinfo algemeen

MTH Koeriers
Oldenallerhout 19
3845 EA Harderwijk

T +31(0)341-269703
F +31(0)341-197624

E info@mthkoeriers.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
W www.mthkoeriers.nl

KVK Harderwijk 08148712

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Onze Diensten

MTH KOERIERS wil zich even aan U voorstellen…………!!

 

Overnight pakketzendingen B2B of B2C:

Voor OVERNIGHT pakket en/of document zendingen kiest u voor MTH KOERIERS. Wij verzorgen al Uw B2B en B2C pakket en/of document zendingen. Standaard zorgen wij er voor dat uw pakketten en/of documenten de volgende werkdag in de BeNeLUX worden afgeleverd. Het tarief is afhankelijk van het gewicht en/of het aantal colli van uw zending. Het maximale gewicht van uw colli mag 30 kilo zijn. Ook gelden er maximale afmetingen per colli en kan er sprake zijn van een tarief op basis van volume gewicht. Voor een specifieke prijsopgave neemt U vrijblijvend contact met ons op.

 

Online boeken - Track en Trace:

Al Uw pakket en/of document zendingen kunt U ONLINE BOEKEN bij ons. Tevens heeft U dan online inzicht waar of Uw zending zich bevindt [ TRACK en TRACE ]. Na aflevering kunt U ook online naam en handtekening van de ontvanger bekijken voor ontvangst van Uw zending. Vraag vandaag nog Uw account aan, het is geheel gratis.

 

kantoormth 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Regio zending:

Voor pakketten en documenten die binnen ons dagelijks uitrijdgebied door ons worden afgehaald en afgeleverd, geldt ons speciale Regio zending tarief vanaf € 4,50 per zending. Uw Regio zending wordt dan zo snel als mogelijk, doch uiterlijk de volgende werkdag voor 17.00 uur afgehaald en afgeleverd. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Tijdsleveringen:

Als onze standaard afleveringstijd van de volgende werkdag voor 17:00 uur niet snel genoeg is, dan kunt u kiezen voor een Tijdslevering. U kunt er dan voor kiezen om uw zending voor 12:00 uur, voor 11.00 uur, voor 10:00 uur of - in Nederland - zelfs voor 09:00 uur te laten bezorgen. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het gewenste tijdstip.

 

Zaterdag levering:

Afleveren op zaterdag is bij onze B2C zendingen in Nederland standaard.

 

Internationale zendingen:

Naast NATIONALE pakketzendingen kunt u MTH KOERIERS ook inschakelen voor al uw INTERNATIONALE pakketzendingen. Voor een juiste prijsopgave hebben wij de juiste afmetingen en het gewicht nodig, en afhankelijk van het land van bestemming, ook een specifieke opgave van het soort goederen. Neem contact op wij helpen U graag verder.

 

Same day delivery 24/7:

Heeft uw zending meer SPOED en moet die dezelfde dag 24/7 nog worden afgeleverd, waar dan ook in Nederland of in Europa, dan is een SAME DAY DELIVERY de juiste oplossing. Wij zorgen ervoor dat onze chauffeur op het afgesproken tijdstip en met het juiste voertuig bij u voor de deur staat om de zending op te halen, waarna wij direct voor u naar de plaats van bestemming rijden. U betaalt per kilometer of uur, de hoogte van de prijs per kilometer of uur wordt bepaald door de grootte van het voertuig, afstand of de te verrichte werkzaamheden. Eventueel dubbele bemanning per voertuig is mogelijk.

 

Pallet vervoer:

Ook het vervoer van pallets kunt u aan ons overlaten. Standaard leveren wij die de volgende werkdag vóór 17:00 af in Nederland. LET OP ! Palletzendingen dient u wel voor 10.00 uur bij ons aan te melden.

 hpd v

 

Opslag en orderpicking:

Naast de OPSLAG van goederen kunnen wij ook ORDERPICKING en het VERZENDKLAAR maken van uw orders aanbieden. Wij zorgen er dan voor dat uw zendingen nog dezelfde dag wordt verzonden. Vraag naar de mogelijkheden.

 

 * Verpakkingstips

 

 

 

 

 
Web Analytics